FC Hastrup pigerne og træner Cecilie har takket af efter 3 fantastiske år! TAK for jeres opbakning :-)

 

 

5.11.2008

 

Integrationsprisen 2008.

 

Til arrangementet i Cirkusbygningen den 4.11.2008 var det ikke muligt for Cecilie Hallev at deltage, da hun ikke nåede hjem fra Frankrig. Emil, lillebror, som indimellem er hjælpetræner og giver gode tips til udvikling i FC Hastrup, samt Linea, der spiller på holdet og også er hjælpetræner, deltog på Cecilies vegne og tog således imod det flotte billede med udtalelse fra Dommerkommitéen samt blomster overrakt af

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary.

Selvom Cecilie ikke vandt prisen, er nomineringen noget af det mest fantastiske hun har oplevet og på vej hjem i bussen fra Frankrig skrev hun følgende takketale, som hun gerne vil have bliver udsendt, da hun ikke havde mulighed for at sige det til prisoverrækkelsen:

 

Nomineringen er ligeså værdifuld som at vinde prisen, synes jeg.

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til Dommerkommitéen, der har nomineret mig til den værdifulde pris,  Køge Kommune, fordi de har indstillet mig til Integrationsprisen 2008. Dernæst Ambassadør James P. Cain som har støttet mig ved besøget i FC Hastrup og efterfølgende har skrevet flot om mig og pigerne på Ambassadens hjemmeside. Også en hilsen til hans familie, der også har støttet mig og været så venlige. En tak til FC Hastrups bestyrelse for al hjælpen med at få fodboldklubben op at stå og selvfølgelig de fantastiske FC Hastrup-piger fordi de er så gode ved hinanden og har gjort min drøm til virkelighed. Ikke at forglemme FC Hastrups sponsorer, der har gjort det muligt for spillerne at spille i kamptøj, træne med bolde og føle sig som rigtige fodboldspillere. Tak til Hastrupskolen for at vi kan spille på banerne. Og ikke mindst min mor og lillebror Emil for al den opbakning og støtte, de har givet mig med de valg, jeg har truffet. Alle de mennesker, der har været der for mig, støttet mig, bakket mig op, ja, gjort pigernes og min drøm til virkelighed: I er fantastiske! Tusind tak for alt. Jeg kunne ikke have gjort det uden jer!

Tilføjet efter Cecilie kom hjem: En sidste tak for de fine ord fra Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, som Linea og Emil har givet videre til mig.

Kærlig hilsen

Cecilie Hallev

 

 

Vores Maskot - Mini

 

 

 

 

Tværkulturel udvikling-kampagne

FC Hastrup

ORGANISATION

NYHEDER

LINKS

PRESSE

KONTAKT

LOGIN

GALLERI   

HOVEDSPONSOR:

 

 

 

 

©   kontakt@fchastrup.dk