FC Hastrup pigerne og træner Cecilie har takket af efter 3 fantastiske år! TAK for jeres opbakning :-)

 

  


Billede 1: FC Hastrup-spillere deltager i pris uddelingen på Rådhuset i Køge

Billede 2: Onkel Peter

Billede 3: Cecilie modtager Initiativprisen for skabelse af FC Hastrup

8 år gammel og Cecilie fatter interesse for fodbold. Cecilies Onkel Peter er formentlig hovedårsagen. Han brænder for fodbold og når han er sammen med sin niece og  nevø, så er der fodbold på programmet. Peter har spillet fodbold hele sit liv og gør det stadig i en alder af snart 33 år. Træner har han også været, så han kan give gode råd til Cecilie og resten af klubben.

Cecilie har allerede i en alder af 13 år rejst meget i verden, så Cecilie har en masse med sig i rygsækken vedr. hvordan andre mennesker har det, hvilken kultur de har og hvad de gerne vil være en del af.

I en stil fra 2006 skriver Cecilie om ønsket om, at blive træner for sit eget fodboldhold. Hun henviser til, at unge i dag ikke har noget at give sig til i dag og vil gerne hjælpe på den ene eller anden måde. Cecilie har selv spillet fodbold i Køge Boldklub, Solrød FC og Brøndby og medvirkede også som holdleder for Skolefodbold. Da hun får en knæskade, ytrer hun ønske om at være træner for sit eget hold.

Og sådan blev det. Cecilie satte en seddel op på skolen. Flere tilmeldte sig sig og FC Hastrup var en realitet. Efterfølgende, for at gøre FC Hastrup officiel, bliver der stiftet en bestyrelse, så Cecilie kan få opbakning andre steder fra. Hastrupskolen har altid bakket op om projektet FC Hastrup, så her vi fik god opbakning fra. Køge Kommune bakkede op om projektet, forstået på den måde, at de altid har været positive overfor nye tiltag...og pressen tog rigtig godt imod Cecilie, da hun meldte ud om FC Hastrup. De har været uvurderlige. Tak. En uvurderlig indsats til alle.

Som træner er Cecilie mere end træner. Hun er også fortrolig autoritet og rollemodel overfor de unge piger, der spiller. En Juniorlederuddannelse, praktik som Idrætskonsulent og opsøgende indsigt i integration har gjort Cecilie til en vellidt træner gennem de sidste 2 år.

I starten af 2007 modtog Cecilie Initiativprisen i Køge Kommune. I slutningen af 2007 blev Cecilies hold nomineret til Integrationsprisen i Køge Kommune. Det er nogle fantastiske spillere/piger, Cecilie har samlet til FC Hastrup og ingen tvivl om, at hun når holdets mål og sine mål...med god opbakning fra både forældre, bestyrelse og bagland. På kort tid nåede pigerne at få en masse selvværd og selvtillid. De nåede at få bronze til Amtsmesterskabet og nåede til Mesterskabet til Indendørsturneringen i 2007-2008, hvilket var målet for FC Hastrup-pigerne. Vi glæder os til mange flere sjove og spillerige timer sammen med FC Hastrup-pigerne, måske dig og til adskillige kamptimer mod nogle af Danmarks andre fantastiske pige-fodboldhold.

Se mere på siderne her på FC Hastrup. Velkommen til og god fornøjelse. Du er også velkommen i FC Hastrup.

Vores Maskot - Mini

 

 

 

 

Tværkulturel udvikling-kampagne

FC Hastrup

ORGANISATION

NYHEDER

LINKS

PRESSE

KONTAKT

LOGIN

GALLERI   

HOVEDSPONSOR:

 

 

 

 

©   kontakt@fchastrup.dk